INFO

Cafe Atelier is een inspirerende plek waar iedereen welkom is om te genieten van heerlijke biologische en fairtrade producten.

Een plek om elkaar te ontmoeten, te studeren, flexwerken of rustig een boek te lezen, maar samen een spelletje spelen kan natuurlijk ook, wat dacht je van creatief werken aan onze ateliertafel, of picknicken in ons park?

De opbrengst van het cafe komt ten goede aan sociaal, culturele initiatieven vanuit de wijk ‘t Fort-Zeekant. Kom dus lekker veel nuttigen in Cafe Atelier, zodat we met elkaar kunnen bouwen aan een mooiere wijk voor iedereen!

Cafe Atelier is een onderdeel van Stichting Atelier van Peppen

LOKATIE

Borgvlietsedreef 176
4615 EJ Bergen op Zoom

Ingang achterkant Scheldeflat via parkeerplaats IJssellaan of Park Scheldelaan.

OPENINGSTIJDEN

woensdag t/m zondag
10:oo – 17:00 uur

MINDERVALIDEN

Cafe Atelier is toegankelijk voor de mindervalide bezoeker. Aan de voorzijde van de Scheldeflat kunt u aanbellen of bel: 06 40 42 21 12 / 06 – 30 26 26 93, dan laten we u via de voordeur binnen.

Het Cafe is gelijkvloers. We hebben geen speciale vaste rolstoelplaatsen. In plaats hiervan bepalen wij per bezoek wat de meest geschikte plek voor rolstoelgebruikers is en wanneer nodig reserveren wij die.

VRIJWILLIGERS

Cafe Atelier niet zonder de inzet van vrijwilligers. Zij zijn onder meer werkzaam achter de bar, in de bediening, in de keuken en voor allerhande klusjes. Daarnaast dragen vrijwilligers bij in de ondersteuning van de publiciteit. Iets voor jou? Stuur een mail naar busy@cafe-atelier.nl en wellicht begroeten we jou binnenkort wel als nieuwe medewerker!

Share this Page