/ april 15, 2022

Deze week in Cafe Atelier… De voedselbank helpt ons enorm en deze week hadden we een paar ware tractaties: Een bak vol met gemengd fruit voor de kinderen en na het avondeten voor het eerst sinds we hier zijn een nagerecht! Samen Doen vulde onze voorraadkast met koffiebonen, thee, suiker, melk, limonade en heel veel chips, we kunnen weer even verder, al gaat het snel met inmiddels 110 bewoners. Gelukkig kwam Rik van PLUS Supermarkt Halsteren een kijkje nemen en beloofde ons verder te blijven steunen. Dankzij de tikkie-actie van Charlotte Leijs konden we weer wat noodzakelijke dingen aanschaffen. Minder noodzakelijk, maar wel heel lekker, is de enorme berg snoep die Cloetta / Red Band Roosendaal kwam brengen. Met al dat lekkers was er genoeg energie om creatief aan de slag te gaan en er wordt hard gewerkt om al het wit in de nis van Cafe Atelier weg te werken, hartstikke tof! Vandaag kwamen er ook nog eens kermisexploitanten gratis tickets uitdelen! Wat fijn dat de gemeenschap zo betrokken en gul is, DANK!

Wil je als persoon, vereniging of bedrijf ook helpen? mail dan naar annemarieke@cafe-atelier.nl o.v.v. #liefdeverbindt

Share this Post