/ mei 9, 2019

Cafe Atelier is heel blij met het initiatief van Awearness Kollektiv. Na ruim een half jaar het swappunt gedraaid te hebben onder de noemer van Awearness Kollektiv wordt het nu tijd om op eigen benen, onder de paraplu van Cafe Atelier, verder te gaan.

Wat verandert er? Eigenlijk niet zo heel veel; Als Cafe Atelier open is kun je, zoals je gewend bent, je kleding ruilen. Ook wij hanteren een maximum van 8 kledingstuks brengen per keer. Uiteraard ruilen we alleen kleding, sieraden, schoenen, en tassen die schoon, netjes en intact zijn.

  • Ruilen zonder punten: De spaarkaart van Awearness Kollektiv komt te vervallen, we ruilen dus zonder punten. (Uiteraard kun je je spaarkaart nog steeds gebruiken bij de swap-evenementen die Awearness Kollektiv organiseert in het land).
  • Bepaal-het-lekker zelf-pot. Mocht je niets in te leveren hebben qua kleding, sieraden, schoenen, of tassen, maar wel iets leuks meenemen? Geen probleem, hier hebben we de “Bepaal-het-lekker zelf-pot”. Je bepaalt zelf hoeveel je voor je nieuwe aanwinst betaalt.  Sympathiek toch?
  • Met de seizoenen mee: Het RuilAtelier gaat met de seizoenen mee, d.w.z. dat je zomerkleding kunt inbrengen van maart t/m augustus en winterkleding van september t/m januari.
  • Naaimachines: Er zijn 2 naaimachines beschikbaar, zodat je zelf je nieuwe aanwinst naar eigen wensen kan aanpassen, of van de kleding iets compleet nieuws kan maken.

Elke vrijdag zijn de vrijwilligers van RuilAtelier van 12:00 tot 15:00 uur aanwezig om alles up to date te houden en je te adviseren.

Vrijwilligers Anita en Ellen
Share this Post