/ april 20, 2019

Op zondag 12 mei is het Moederdag. Dé dag om de allerliefste moeders flink in het zonnetje te zetten! Ben je nog naarstig op zoek naar het perfecte Moederdagcadeau? Verras je moeder deze dag met een speciale moederdag-brunch bij Cafe Atelier.

Moederdagbrunch bij Cafe Atelier

Het hele idee van ontbijt op bed is natuurlijk hartstikke schattig, lief en leuk, maar de uitvoering is vaak een stuk minder praktisch. Kriebelende beschuitkruimels tussen de lakens. Bosbessenjamvlekken op het kussen. En die heerlijke croissants eet je meestal ook niet zonder te kruimelen. Een Moederdagbrunch bij Cafe Atelier heeft dus zo zijn voordelen:

  1. Mamma kan lekker uitslapen (brunchen kan tussen 11:00 en 14:00 uur).
  2. Gezellig met z’n allen (of alleen met je moeder) genieten van de heerlijkste gerechtjes.
  3. Geen rotzooi en afwas in je keuken (daar krijgen moeders gegarandeerd een klein beetje schoonmaakkriebels en stress van).

Tijdens de Moederdagbrunch geniet je van een brunch met heel veel lekkers waarmee je er bovendien goed tegen aankunt de rest van de dag. Denk aan heerlijke croissants en muffins, biologische jam, scrambled eggs, en een huisgemaakt, hartig taartje. Natuurlijk mogen ook de verse aardbeien, clotted cream, yoghurt en granola niet ontbreken. Klinkt als een fantastisch Moederdagcadeau toch? En dat voor maar 15,00 p.p. incl. koffie en biologisch sapje naar keuze. (alleen op reservering)

Reserveer dus snel!

Ja ik reserveer graag voor de Moederdagbrunch op zondag 12 mei:
Je kunt natuurlijk gewoon tegen je moeder vertellen dat je haar meeneemt naar Cafe Atelier voor de moederdag-brunch, maar veel leuker is het om dit met een leuk verpakte kaart te doen (€ 2,50 per kaart, v.a. 10 mei af te halen bij Cafe Atelier)
Share this Post