/ april 7, 2019

In samenwerking met maatschappelijke partners en het bedrijfsleven bouwt Stadlander aan Hotel la Pucelle. Een bijzonder project met als doel de saamhorigheid in de wijken te bevorderen en te luisteren naar ieders verhaal. Iedereen doet er toe en gedurende de maanden tot aan juni 2019 zullen er projecten georganiseerd worden onder de naam van Hotel la Pucelle. Maatschappelijke thema’s vormen hierin de rode draad.

Voorlopig hoogtepunt wordt een wervelende show in theater De Maagd. Het hotel zocht tijdens auditieavonden gasten met talent om aan deze show mee te doen. De eerste auditie-avond werd georganiseerd bij Cafe Atelier en vandaag dus ook de auditantendag. D.m.v. speeddaten en onder het genot van een drankje leerde de auditanten elkaar kennen. De dag werd afgesloten met een lunch van tomatensoep, bourgondisch brood en smeersels. Meer informatie over Hotel La Pucelle: https://www.hotellapucelle.nl

Ook een bijeenkomst organiseren bij Cafe Atelier?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan:

Share this Post