/ maart 29, 2019

Graag wil ik een stukje schrijven over hoe ik bij Café Atelier terecht gekomen ben.

Ongeveer 6 maanden geleden ben ik begonnen met het schrijven van een boek en blogs. Omdat ik meestal vanuit huis schrijf kwam ik op een punt dat ik een plek zocht waar ik wekelijks kon gaan schrijven. Immers als je thuis schrijft is er altijd wel iets wat afleidt, zoals de wasmachine, boodschappen etc.

Macrame door vrijwilligster Nicolet
De combinatie van kleur, groen en kunst maken Cafe Atelier een inspirerende plek.

Dus ik ging op zoek, ik wilde niet in de stad gaan zitten maar zocht een inspirerende plek en die heb ik gevonden! In een groene omgeving buiten de stad maar goed bereikbaar en prima parkeergelegenheid.

De eerste ontmoeting bij Café Atelier met Annemarieke was gelijk ontzettend leuk, enthousiast, open en creatief. 

Deze plek die gecreëerd is om mensen te verbinden, wordt met hart en ziel gerund door vrijwilligers en dat doen ze ontzettend goed.

Het is geen gewoon Café maar een plek met een doel. Mensen uit de buurt een plek te geven, activiteiten te organiseren maar vooral een warme gezellig plek voor iedereen. 

Elke week kijk ik uit naar mijn schrijfmoment bij Café Atelier, onder het genot van heerlijke koffie, thee en iets lekkers erbij, voel ik mij helemaal thuis op deze heerlijke plek. 

Voor flexwerkers ideaal: niet alleen gratis WIFI, maar ook scannen en printen is mogelijk.

Iedereen is hier welkom, gewoon voor een bakkie maar zeker ook een aanrader als je flexwerker bent een geweldige plek om te werken. Er is Wifi aanwezig en ruimte genoeg om ook eventueel een overleg te plannen of een feestje!

Zien we jou ook snel bij Café Atelier?

(Borgvlietsedreef 176, achterkant Scheldeflat, ingang via park Scheldelaan of parkeerplaats IJssellaan)

Open: wo t/m zo van 10:00 tot 17:00 uur

Share this Post