/ maart 28, 2019

Elke woensdagmiddag van 14:00 tot 16:00 zijn we samen creatief bij Cafe Atelier, van jong tot oud met elkaar nieuwe dingen creëren onder begeleiding van Annemarie Dagelinckx of Annemarieke van Peppen. Deelname is slechts € 5,00 inclusief drankje! Meedoen? Loop gewoon op woensdagmiddag binnen, er is altijd wel een plekje vrij.

Vorige week zijn we aan de slag gegaan met het tekenen en schilderen van portretten. Niet natuurgetrouw natekenen, maar een indicatie van een gezicht weergeven en los gaan met je eigen creativiteit. Veel kliederen en rotzooi maken met een verassend resultaat:

Afgelopen woensdag hebben we gebruikt gemaakt van materiaal om ons heen. Een grote boom in de tuin was omgezaagd, dus waarom dat niet als canvas gebruiken? De jaarringen bleken een mooie basis voor een portret:

A.s. woensdag gaan we portretten maken d.m.v. collages, tot woensdag bij Cafe Atelier!!!

Share this Post

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.